NBA: Τραυματισμός στο γόνατο για τον Πολ Τζορτζ, αποχώρησε από το ματς με τους Χοκς

Πολ Τζορτζ

bet365

Οι Σίξερς επικράτησαν των Χοκς σε ματς της preseason του NBA, όμως δεν μπόρεσαν να το χαρούν καθώς στο πρώτο δεκάλεπτο αποχώρησε με τραυματισμό ο νεοφερμένος αστέρας τους, Πολ Τζορτζ.

Οι Σίξερς πήραν τη νίκη κόντρα στους Χοκς με σκορ 104-89, στο τέταρτο παιχνίδι τους στη φετινή preseason από τα έξι συνολικά, όμως ο αγώνας επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Πολ Τζορτζ στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα, ο οποίος τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το παρκέ χωρίς να επιστρέψει.

Η ομάδα της Φιλαδέλφεια, αφού είδε τον Τζοέλ Εμπίντ να μην αγωνίζεται καθόλου στη φετινή preseason του ΝΒΑ και να δηλώνει πως πιθανότατα δεν θα ξανααγωνιστεί σε back-to-back παιχνίδια στη καριέρα του, ήρθε αντιμέτωπη και με το τραυματισμό του έτερου αστέρα της, τον Πολ Τζόρτζ.

Στα μέσα το δεύτερου δεκαλέπτου ο 34χρονος φόργουορντ υπέστη υπερέκταση στο αριστερό του γόνατο και βγήκε εκτός αγώνα και παρέμεινε στον πάγκο μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Ωστόσο ο ίδιος δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα, έχοντας δέσει ήδη το γόνατο του, πως δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας.

 

Πριν αποχωρήσει από το ματς, ο Τζόρτζ σε 12 λεπτά πρόλαβε και πέτυχε 8 πόντους.

Για την ιστορία, ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε ήταν ο κορυφαίος των Σίξερς, με τον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 23-23, 48-54, 67-75- 89-104

@Photo credits: youtube

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα