Το κορυφαίο sports tourism event Navarino Challenge επιστρέφει για μία ακόμη χρονιά

Newsroom
d
Ένας από τους πιο σημαντικούς αθλητικούς θεσμούς της χώρας, το Navarino Challenge, έρχεται στις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση και αθλητισμό.

Ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα βρεθούν στο μεγαλύτερο multi-sport event που θα διεξαχθεί στις 18-20 Οκτωβρίου 2024, στην Costa Navarino και την Πύλο.

Mε κεντρικό μήνυμα «ο αθλητισμός ενώνει», το Navarino Challenge 2024 έχει στόχο στη φετινή διοργάνωση να φέρει κοντά όλους τους ανθρώπους, χωρίς διακρίσεις και να γιορτάσει μαζί τους 12 χρόνια παρουσίας μέσα από τον αθλητισμό, τον τουρισμό και την ιστορία της Μεσσηνίας.

o

Για ακόμη μία χρονιά η μεγάλης σημασίας περιοχή της Πύλου, με τον ιστορικό κόλπο του Ναυαρίνου, τη νήσο Σφακτηρία, τις προστατευόμενες από το Natura 2000 Βοϊδοκοιλιά και τη λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας πρόκειται να αναδειχθούν μέσα από τη διοργάνωση του Navarino Challenge. Η γενικότερη ευρύτερη περιοχή με τα μικρά γραφικά χωριά, τη Χώρα, τη Κορώνη, τη Πύλο, προωθείται μέσα από την πολυετή ενεργή παρουσία της Costa Navarino και του Navarino Challenge τονίζοντας την ομορφιά και αγνότητα της.

Το Navarino Challenge φέτος επιστρέφει με πάνω από 60 δράσεις, οι οποίες θα δοκιμάσουν την αντοχή και δύναμη όσων συμμετέχουν και στη φετινή διοργάνωση.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ

δ

Τρέξε με θέα τη παραλία της Βοϊδοκοιλιάς

Για όσους λατρεύουν το τρέξιμο, το Navarino Challenge έχει φροντίσει και αυτή τη χρονιά για τη διεξαγωγή αγώνων δρόμου 3 διαφορετικών αποστάσεων. Μικροί και μεγάλοι μπορούν να συμμετάσχουν στις διαδρομές 21,1χλμ., 10χλμ. και 5χλμ. κατά τη διάρκεια των οποίων θα αντικρύζουν εικόνες από τη λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας, τα καταγάλανα νερά της Βοϊδοκοιλιάς με τη νέα προσθήκη των διαδρομών να είναι η "Run for All-Όλοι Μοναδικοί, όλοι Ίσοι". Δήλωσε συμμετοχή μέσα από την ειδική φόρμα που είναι διαθέσιμη στο ακόλουθο link.

Για εκείνους που επιθυμούν την αδρεναλίνη να φτάνει στα ύψη κατά την άσκηση μπορούν να συμμετέχουν στα μαθήματα CrossFit και στα High Intensity μαθήματα που προσφέρονται από τον Δημήτρη Μώρο και το FitnessArt με τους λάτρεις της γυμναστικής να μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και στα μαθήματα Γυμναστικής που θα δοθούν από τους κορυφαίους Λευτέρη Πετρούνια, Βασιλική Μιλλούση, τον Γιώργο Χατζηευσταθίου και το Gymnastics Stars.

Σο Navarino Challenge 2024 δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα challenges σχετικά με το νερό, όπως Kitesurfing, Windsurfing, Waterski που θα υποβάλλουν τους συμμετέχοντες σε μεγάλες προκλήσεις ενώ για όσους δε θέλουν να ανεβάσουν τους παλμούς στα ύψη μπορούν να δοκιμάσουν τη πιο ήπια δραστηριότητα σε υδάτινο στοιχείο, το Aqua Yoga.

Οι δραστηριότητες του Navarino Challenge ποικίλλουν και αυτή τη χρονιά με αθλήματα όλων των ενδιαφερόντων να προσφέρονται στους συμμετέχοντες. Τουρνουά Τέννις, 4x4 Μπάσκετ, Βόλλευ, Μαθήματα Ποδοσφαίρου, μαθήματα αναρρίχησης και Golf είναι μερικά από τα πολύ ενδιαφέροντα αθλήματα που θα μπορούν να παρακολουθήσουν- και το πιο σημαντικό- να δοκιμάσουν όσοι δηλώσουν τη συμμετοχή τους για το Navarino Challenge 2024.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ

φ

Με σκηνικό τη Μεσσηνιακή φύση, οι συμμετέχοντες στο φετινό Navarino Challenge θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν μαζί με κορυφαίους Έλληνες Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές προερχόμενοι από διάφορα αθλήματα, όλα σχετικά με όσα θα προσφέρονται στη Costa Navarino. Εκεί, οι καταξιωμένοι αθλητές θα δείξουν τα μυστικά επιτυχίας στο άθλημά τους ενθαρρύνοντας τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στη συμμετοχή.

Στόχος της κορυφαίας διοργάνωσης του Navarino Challenge, εκτός από τη σωματική άσκηση, είναι και η ανάδειξη της πνευματικής ευεξίας. Σε συνδυασμό με τις αθλητικές δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν και πολιτιστικές δράσεις με έντονο το παραδοσιακό στοιχείο όπως η παρασκευή κουλουριού Θεσσαλονίκης και η προβολή του ντοκιμαντέρ "Τα Μυστικά του Ολύμπου".

Το Navarino Challenge 2024 θα ρίξει αυλαία τη Κυριακή 20 Οκτωβρίου με την αναπαράσταση της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου, γνωστή και ως "Ναυαρίνεια", όπου οι παρευρισκόμενοι θα δουν από κοντά πώς διαδραματίστηκε η μάχη που καθόρισε την ιστορία της περιοχής αλλά και όλης της Ελλάδας.

Κλείσε τώρα το πακέτο διαμονής σου

Απόλαυσε ένα τριήμερο γεμάτο με υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Απόκτησε το πλήρες πακέτο αθλητικών δράσεων και ζήσε μια μοναδική αθλητική και πολιτιστική εμπειρία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα διαμονής στο W Costa Navarino και το The Westin Resort Costa Navarino μπορείς να στείλεις το email σου στο booking(at)navarinochallenge.com ή να καλέσεις το Vita N Travel στο +30 210 3249070.

Δες εδώ τα πακέτα.

Δες εδώ τις προσφορές που ισχύουν για τους συμμετέχοντες:

https://www.navarinochallenge.com/offers-2024

#navarinochallenge #costanavarino #sportsunitespeople #eatwell #runwell #livewell

Website: www.navarinochallenge.com
Facebook: www.facebook.com/Navarinochallenge
Instagram: http://instagram.com/navarinochallenge
Twitter: https://twitter.com/NavarinoC
YouTube: http://www.youtube.com/user/NavarinoChallenge
TikTok: https://www.tiktok.com/@navarino_challenge

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα