Τα Κύπελλα Ευρώπης συνεχίζονται με μεγάλα παιχνίδια

Newsroom
σ
Πολλές στοιχηματικές επιλογές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα

Επιστροφή στη δράση από σήμερα έως την Πέμπτη για τα Κύπελλα Ευρώπης. Η 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League περιλαμβάνει πολλά δυνατά παιχνίδια, μεταξύ των οποίων τα σημερινά ματς Ρεάλ Μαδρίτης-Ντόρτμουντ και Γιουβέντους-Στουτγκάρδη και οι αυριανές αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου και Λειψία-Λίβερπουλ.

Στην 3η αγωνιστική του Europa League, την Πέμπτη, στις 19:45, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν και την ίδια μέρα, στις 22:00, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Σουηδία τη Μάλμε.

Την Πέμπτη, στις 19:45, στο ΟΑΚΑ γίνεται και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Τσέλσι για την 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Οι αγώνες με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις

Αμέτρητες αγορές, ανανεωμένο Bet Builder και νέο Cash Out* προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στους αγώνες των Κυπέλλων Ευρώπης.

Με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις παίζονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ ο σημερινός αγώνας Μίλαν-Κλαμπ Μπριζ (19:45), τα αυριανά ματς Λειψία-Λίβερπουλ (22:00) και Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου (22:00) και την Πέμπτη οι αναμετρήσεις Καραμπάκ-Άγιαξ (19:45) και Φενερμπαχτσέ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00).

Bet Builder Ready για τα ματς του Champions League

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και πολλά Bet Builder Ready για τα Κύπελλα Ευρώπης ανάμεσά τους και τα ακόλουθα για τα σημερινά ματς του Champions League:

Γιουβέντους-Στουτγκάρδη
• Ο Nτούσαν Βλάχοβιτς να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή, η Γιουβέντους να κερδίσει/η Στουτγκάρδη να κερδίσει/ισοπαλία & να σκοράρουν και οι 2 ομάδες
• Ο Ντενίζ Ουντάβ να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή & η Γιουβέντους να κερδίσει/η Στουτγκάρδη να κερδίσει/ισοπαλία

Παρί Σεν Ζερμέν-Αϊντχόφεν
• Ο Ουσμάν Ντεμπελέ να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή & η Παρί Σεν Ζερμέν να κερδίσει/η Αϊντχόφεν να κερδίσει/ισοπαλία
• Ο Λουκ Ντε Γιονγκ να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή, η Παρί Σεν Ζερμέν να κερδίσει/η Αϊντχόφεν να κερδίσει/ισοπαλία & να σκοράρουν και οι 2 ομάδες

Άστον Βίλα-Μπολόνια
• Ο Όλι Γουάτκινς να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή, η Άστον Βίλα να κερδίσει/η Μπολόνια να κερδίσει/ισοπαλία & Over 9,5 κόρνερ
• Ο Ρικάρντο Ορσολίνι να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή & η Άστον Βίλα να κερδίσει/η Μπολόνια να κερδίσει/ισοπαλία

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα