Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (26/10) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (02/08) στο Gazzetta

bet365

Ο Ολυμπιακός που δεν έχει περιθώρια και πρέπει να βελτιωθεί εν όψει Παναθηναϊκού στο μπάσκετ και οι Ενωσίτες που ετοιμάζονται να κάνουν το γήπεδο των Σερρών... Νέα Φιλαδέλφεια για την ΑΕΚ.

Sport Day: Μέγας είσαι Ζέλσον. Εκθαμβωτικά τα νούμερα του Πορτογάλου διεθνούς, όπως προκύπτουν από τα στατιστικά της έγκυρης πλατφόρμας Wyscout. Δικαίωση και του Βαγγέλη Μαρινάκη που τον περασμένο Ιανουάριο έφερε τον παίκτη στον Πειραιά.

Live Sport: Υποκλιθείτε στον 7άστερο! Η Φενέρ προσκύνησε τον πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό, που παρά τις απουσίες πέρασε από την Πόλη (81-76) με συγκλονιστική εμφάνιση.

Φως των Σπορ: Δεν πάει καλά... επιβάλλεται να αλλάξει πρόσωπο εν όψει του Παναθηναϊκού. Τρίτη σερί εκτός έδρας ήττα για τον Ολυμπιακό που έχει ξεκάθαρο πρόβλημα να κερδίσει μακριά από το ΣΕΦ. Έχασε και από την Μπάγερν (84-80).

Κόκκινος Πρωταθλητής: Τι παικταράς! Ο Κοστίνια βγαίνει μπροστά. Ο «κόκκινος μάγος» στο Μάλμε (όπως και στην Μπράγκα) σόκαρε τους Σουηδούς και μάς έκανε να ξεχάσουμε τον Ποντένσε. Μπήκε στην ιδανική 11άδα της ημέρας. Και στην Πορτογαλία χαρακτήρισαν «πάσα θανάτου» την ασίστ στο γκολ.

 

Ώρα των Σπορ: «Κάψα» για «2». Δεν υπάρχει τίποτα άλλο για την ομάδα του Αλμέιδα απόψε στις Σέρρες. Νέα Φιλαδέλφεια θα κάνουν το γήπεδο των Σερρών οι Ενωσίτες. Ασύλληπτη υποδοχή της αποστολής στο ξενοδοχείο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα