Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (27/10) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (02/08) στο Gazzetta

bet365

Η ΑΕΚ που έζησε τον εφιάλτη από τον Πανσερραϊκό για τρίτη φορά και ο Ολυμπιακός που πάει ψυχωμένος στην Τρίπολη μετά τη Μάλμε.

Sport Day: Χαστούκι! Για κλάματα η ΑΕΚ στις Σέρρες, την καταβρόχθισαν τα ψυχωμένα Λιοντάρια. 'Εξω φρενών ο κόσμος της Ένωσης με τη χθεσινή εικόνα, ευθείες βολές κατά Αλμέιδα.

Live Sport: Τεράστιο κάζο. Ο Εφιάλτης του Πανσερραϊκού ξύπνησε για τρίτη φορά στην ΑΕΚ. Ο Ηλιόπουλος είπε «σήμερα η ομάδα δεν προσέφερε στους φιλάθλους αυτό που τούς άξιζε».

Φως των Σπορ: Τέλος στα δώρα. Ο Μεντιλίμπαρ περιμένει το καλύτερο από τους παίκτες του στην Τρίπολη μετά το κάζο με το Λεβαδειακό. Με ανεβασμένη ψυχολογία λόγω Μάλμε κατέβηκαν στην Αρκαδία.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ραφάλ έτοιμα για απογείωση. Ο γαλλικός παράγοντας (Φαλ, Φουρνιέ) που μπορεί να αλλάξει τις ισορρπίες. Που μπορεί να χτυπήσει ο Μπαρτζώκας τον Αταμάν, γιατί ο Τούρκος φοβάται τον Βεζένκοφ.

 

Ώρα των Σπορ: Απαράδεκτοι! Το κατάφερε κι αυτό η φετινή ΑΕΚ! Ηττήθηκε στις Σέρρες παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 27'.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα