Ολυμπιακοί Αγώνες, Ελίνα Τζένγκο : «Βλέπω τον εαυτό μου στα μετάλλια» (vid)

tzengko.jpg

bet365

Η Ελίνα Τζένγκο μίλησε μετά την πρόκριση στον τελικό του ακόντιου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αναφέροντας πως το να κατακτήσει μετάλλιο είναι εφικτό

Με βολή 63,22μ. η Ελίνα Τζένγκο στην πρώτη της Ολυμπιάδα κατάφερε να πάρει απευθείας την πρόκριση στον τελικό του ακόντιου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, προσπερνώντας στην τρίτη της προσπάθεια το όριο των 62μ.

Η Ελληνίδα αθλήτρια ανάφερε μετά την πρόκριση: «Ήξερα ότι μπορούσα να φτάσω μια τέτοια επίδοση, παρέμεινα Ψυχράμη. Είμαι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη που στην πρώτη μου Ολυμπιάδα θα βρίσκομαι στον τελικό.
Αυτό που επικρατεί στο γήπεδο αν δεν είσαι αθλητής δεν μπορείς να το καταλάβεις. Η ατμόσφαιρα είναι μαγική και σε βοηθάει πολύ για ένα καλό αποτέλεσμα.
Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα που ήταν η οικογένεια μου εδώ»
,

Ακόμη μίλησε για το ενδεχόμενο κατακτήσεις μεταλλίου, υποστηρίζοντας πως δεν είναι κάτι απίθανo: «Ο κοουτς πιστεύει πολύ σε εμένα, στενοχωριέται που λόγο του άγχους μου μερικές φορές καταστρέφω τον εαυτό μου.
Η 6η θέση που πήρα στη Ρώμη με πείσμωσε , θα προσπαθήσω στον τελικό να είμαι τόσο συγκεντρωμένη και να το ευχαριστηθώ
Τον εαυτό μου τον βλέπω στα μετάλλια, αν παραμείνω όπως ήμουν σήμερα, είμαι πολύ καλά προετοιμασμένη»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα