Ολυμπιακοί Αγώνες: «Χαμός» στο Πακιστάν στην υποδοχή του χρυσού Ολυμπιονίκη Αρσάντ Ναντίμ

Newsroom
nadeem

bet365

Υποδοχή ήρωα γνώρισε ο χρυσός Ολυμπιονίκης από το Πακιστάν, Αρσάντ Ναντίμ, ο οποίος πραγματοποίησε Ολυμπιακό ρεκόρ στον τελικό του ακοντισμού.

Μετά την τεράστια επιτυχία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Αρσάντ Ναντίμ επέστρεψε στην πατρίδα του όπου έγινε δεκτός με επευφημίες από το συγκεντρωμένο πλήθος και «αψίδες ύδατος».

Ο 27χρονος Ολυμπιονίκης, πατέρας δύο παιδιών, επικράτησε του Ινδού «γείτονα», Νεεράτζ Τσόπρα, ο οποίος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (2021) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, καθώς έστειλε το ακόντιο του στα 92,97μ., επίδοση που είναι Ολυμπιακό ρεκόρ και η έκτη καλύτερη όλων των εποχών.

Ο πρόεδρος της χώρας, Ασίφ Αλί Ζαρντάρι, ανακοίνωσε εχθές (10/8) ότι θα απονεμηθεί στον Ναντίμ το δεύτερο υψηλότερο πολιτικό βραβείο του Πακιστάν, το Hilal-i-Imtiaz, για το επίτευγμά του.

«Είμαι ευγνώμων στον παντοδύναμο Θεό. Ευχαριστώ τους γονείς μου και το πακιστανικό έθνος. Υπάρχει πολλή σκληρή δουλειά από εμένα και τον προπονητή μου Σάλμαν Μπατ πίσω από αυτό», σχολίασε εμφανώς συγκινημένος ο Ναντίμ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα