Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Μίλτος Τεντόγλου δείχνει στο Gazzetta το μετάλλιό του και απαντά ποιο του αρέσει περισσότερο! (vid)

Newsroom
tentogloy_metallio

bet365

Ο Μίλτος Τεντόγλου περνάει ώρες... ηρεμίας μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, το οποίο έδειξε στην κάμερα του Gazzetta.

Ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε για δεύτερη σερί φορά το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο. Μετά το Τόκιο, ο Έλληνας άλτης ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, βάζοντας στην... τσέπη το χρυσό μετάλλιο.

Το Gazzetta, το οποίο βρίσκεται στο Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μίλησε με τον χρυσό Ολυμπιονίκη. Ο Τεντόγλου έδειξε το μετάλλιο στην κάμερα, υπογραμμίζοντας πως είναι από τα αγαπημένα του από άποψη design.

Βέβαια, ανάμεσα σε αυτό του Παρισιού και αυτό του Τόκιο, ο Έλληνας άλτης ξεκαθάρισε πως το αγαπημένο του είναι αυτό του Τόκιο.

Δείτε το βίντεο:

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα