Ολυμπιακοί Αγώνες: Στεφανίδη και Αδαμοπούλου με απίθανο... σενάριο στον τελικό του επί κοντώ

Δημήτρης Μύτικας
stefanidi

bet365

Διπλή εκπροσώπηση για την Ελλάδα στον τελικό του άλματος επί κοντώ στις γυναίκες, με την Κατερίνα Στεφανίδη να προκρίνεται με επίδοση 4.50μ. και την Αριάδνη Αδαμοπούλου να συμμετέχει επίσης μετά από... τρελό σενάριο ισοβαθμίας.

Κατερίνα Στεφανίδη και Αριάδνη Αδαμοπούλου κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την Ολυμπιονίκη του Ρίο να κάνει επίδοση 4.50μ. και την... νεοφώτιστη στο Παρίσι να κάνει 4.40μ. και να περνάει με πολλαπλή ισοβαθμία.

Ο τελικός των Ολυμπιακών Αγώνων στο άλμα επι κοντώ των γυναικών θα έχει 20 συμμετοχές και όχι 12 όπως αναμενόταν. Αυτό συνέβη, καθώς από 12η θέση και μετά υπήρχε ισοβαθμία 15 αθλητριών με επίδοση 4.40μ. Για το λόγο αυτό οι διοργανωτές αποφάσισαν να δώσουν το εισιτήριο του τελικού έως την 20η θέση, με αποτέλεσμα η Αριάδνη Αδαμοπούλου, στο ντεμπούτο της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό του αγωνίσματος.

Πέρα από τις δύο αθλήτριες που πήραν την πρόκριση στον τελικό, την πρόκριση για τον τελικό... πάλεψε και η Ελένη Κλαούντια Πόλακ η οποία δεν κατάφερε να περάσει με τρεις προσπάθειες τα 4.40μ., περνώντας μόνο τα 4.20μ..

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα