Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός τελικού στο επί κοντώ η Αδαμοπούλου

Newsroom
adamopoulou

bet365

Η Αριάδνη Αδαμοπούλου δεν θα λάβει μέρος στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, λόγω τραυματισμού της.

Άτυχη η Αριάδνη Αδαμοπούλου μία μέρα πριν τον τελικό του άλματος επί κοντώ στις γυναίκες στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς η Ελληνίδα αθλήτρια δεν θα λάβει μέρος εξαιτίας ενός τραυματισμού που την ταλαιπωρεί.

Την είδηση αυτή έκανε γνωστή η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, τονίζοντας πως κατά τη διάρκεια του προκριματικού στην πρώτη της προσπάθεια για τα 4.55μ ένιωσε ένα τσίμπημα στο δικέφαλο, το οποίο μετά από μαγνητική αποδείχθηκε πως είναι θλάση δευτέρου βαθμού.

Η νεαρή αθλήτρια, η οποία στο ντεμπούτο της στους Ολυμπιακούς Αγώνες κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματός της, έκανε ξεκάθαρη τη στεναχώρια της, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσους την έχουν στηρίξει με τα μηνύματά τους.

Η ανάρτηση της Αδαμοπούλου

«Εχθές ακόμα ένα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Πέρασα στο τελικό των ολυμπιακών αγώνων στην πρώτη μου ολυμπιακή συμμετοχή!

Κατά την διάρκεια του προκριματικού στη πρώτη προσπάθεια στο 4,55 ένιωσα ένα τσίμπημα στο δικέφαλο. Σήμερα μετά την μαγνητική φάνηκε ότι έχω θλάση 2ου βαθμού. Δεν θα καταφέρω δυστυχώς να αγωνιστώ 💔.

Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα όμορφα μηνύματα και την στήριξη που μου δίνετε 🫶🏼

Είμαι πολύ στεναχωρημένη με αυτή την εξέλιξη αλλά πρέπει να θέσω ως προτεραιότητα την υγεία μου!».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα