NFL: Σοβαρός τραυματισμός παίκτη, φόβοι για ζημιά στον αυχένα

Βασίλης Τσίγκας
NFL: Σοβαρός τραυματισμός παίκτη, φόβοι για ζημιά στον αυχένα

bet365

Ο wide receiver των Τάμπα Μπέι Μπακανίερς, Ράσελ Γκέιτζ, τραυματίστηκε άσχημα στην αναμέτρηση με τους Ντάλας Καουμπόις και οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ζημιά στον αυχένα του.

Δύο εβδομάδες μετά την ανακοπή καρδιάς του Νταμάρ Χάμλιν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Μπάφαλο Μπιλς με τους Σινσινάτι Μπένγκαλς, ένας νέος σοβαρός τραυματισμός ήρθε να σοκάρει την NFL.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Τάμπα Μπέι Μπακανίερς με τους Ντάλας Καουμπόις για τα wild card των play-offs της NFC, ο wide receiver των Μπακς συγκρούστηκε με τον safety των Καουμπόις, Ντόνοβαν Γουίλσον, έπεσε στο έδαφος και δεν κατάφερε να σηκωθεί.

Το ιατρικό τιμ έσπευσε στον αγωνιστικό χώρο και λίγα λεπτά αργότερα τον μετέφεραν εκτός πάνω σε φορείο.

«Τον πήγαν στο νοσοκομείο», ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής των Μπακανίερς, Τοντ Μπόουλς, και συμπλήρωσε: «Αυτή τη στιγμή, ξέρουμε ότι έχει διάσειση. Τον εξετάζουν και για ζημιά στον λαιμό».

Όσον αφορά την ικανότητά να κουνάει τα άκρα του, ο Μπόουλς απάντησε: «Τα δάχτυλά του κουνιόντουσαν όταν ήταν κάτω. Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NFL Τελευταία Νέα