Παναθηναϊκός: Βγαίνει από τον «πάγο» ο Βαγιαννίδης

Παναθηναϊκός: Βγαίνει από τον «πάγο» ο Βαγιαννίδης

Βγαίνει από τον «πάγο» ο Βαγιαννίδης

bet365

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης αναμένεται να είναι κανονικά στην αποστολή του Τριφυλλιού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Από το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στα τέλη Σεπτεμβρίου και στα παιχνίδια που ακολούθησαν, ο Γιώργος Βαγιαννίδης έμενε εκτός αποστολής, με την διοίκηση του συλλόγου να στέλνει ένα ''μήνυμα'' στον παίκτη σχετικά με την διαδικασία των συζητήσεων του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι. Συζητήσεις που έφεραν πολύ μακριά τις δύο πλευρές.

Πάντως με ''γέφυρες'' που δημιουργήθηκαν πριν από περίπου δέκα ημέρες(πριν τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ), ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να ενεργοποιήσει και πάλι τον διεθνή δεξιό μπακ, ο οποίος αναμένεται να είναι κανονικά στην αποστολή για το Ηράκλειο και την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον ΟΦΗ.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει και πάλι τον Βαγιαννίδη στο δεξί άκρο της άμυνας.

Από κει και πέρα, το επόμενο διάστημα θα γίνουν προσπάθειες να βρεθεί σημείο επαφής για νέες διαπραγματεύσεις, καθώς στο ''πράσινο στρατόπεδο'' δεν θέλουν να χάσουν ένα πολύ σημαντικό περιουσιακό στοιχείο ως ελεύθερο το καλοκαίρι και-προφανώς- επιθυμούν να διατηρήσουν τον ποδοσφαιριστή στο έμψυχο δυναμικό τους.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα