Μπαλοτέλι: «Δεν χρειάζονται λόγια για το οφσάιντ» (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαλοτέλι: «Δεν χρειάζονται λόγια για το οφσάιντ» (pic)

bet365

Με τη φωτογραφία της στιγμή που γίνεται η πάσα προς το μέρος του κι αυτός φεύγει από κανονική θέση, για να του αρνηθεί το γκολ της ισοφάρισης στον ημιτελικό με την Άστον Βίλα, παραπονέθηκε ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Οι «κόκκινοι» θα μείνουν και φέτος με... άδεια χέρια και δεν θα καταφέρουν να αποχαιρετήσουν τον Στίβεν Τζέραρντ με έναν τίτλο, αφού αποκλείστηκαν με το 2-1 των «χωριατών» στον ημιτελικό Κυπέλλου στο «Γουέμπλεϊ» κι έτσι, η ομάδα του Τιμ Σέργουντ θα είναι αυτή που θα διεκδικήσει το τρόπαιο στον τελικό της 30ης Μαΐου απέναντι στην Άρσεναλ.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι, λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90' είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει και να στείλει την αναμέτρηση στην παράταση, όμως ο επόπτης τον σταμάτησε λανθασμένα για οφσάιντ και στέρησε από τη Λίβερπουλ την ευκαιρία να συνεχίσει να κυνηγάει την πρόκριση.

Ο Ιταλός φορ ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία που... τα λέει όλα και δεν χρειάζεται λόγια, γράφοντας:

«Δεν χρειάζονται λόγια... Η φωτογραφία αυτή τα λέει όλα. Όπως και να 'χει, συγχατηρήρια στην Άστον Βίλα για την πρόκριση στον τελικό. Παιδιά, ψηλά το κεφάλι! Είμαστε η Λίβερπουλ και... δεν είμαστε ποτέ μόνοι, ειδικά στα δύσκολα και τις ήττες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα