Φόβοι για θλάση ο Τσόρι

Δημήτρης Τομαράς
Φόβοι για θλάση ο Τσόρι

bet365

Νέα ατυχία για τον Αργεντινό ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά. Την Πέμπτη θα εκτιμηθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Στράβωσε το παιχνίδι με τον Πλατανιά ήρθαν και δύο τραυματισμοί. Και ειδικά αυτός του Τσόρι φαίνεται να είναι αρκετά σοβαρός. Υπάρχουν πολύ σοβαροί φόβοι για θλάση στον οπίσθιο μηριαίο για τον Αργεντίνο μέσο κάτι το οποίο θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη. Τουλάχιστον αυτό έβλεπε και εκτιμούσε το ιατρικό τιμ όταν τον είδε αρχικά.

Εάν επιβεβαιωθούν οι φόβοι (σ.σ. κάτι πολύ πιθανό) τότε ο Τσόρι χάνει σίγουρα το παιχνίδι στην Βέροια αλλά και τα ματς με Ηρακλή και Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Υπάρχει ο κίνδυνος να λείψει και για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα. Η βραδινή ενημέρωση των Πειραιωτών μιλούσε για εικόνα θλάσης, όμως η διευκρίνιση ήταν πως ο παίκτης θα εξεταζόταν και το πρωί της Πέμπτης.

Πριν τον Τσόρι είχε τραυματιστεί ο Δημήτρης Κολοβός ο οποίος επίσης αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού. Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για κάκωση στον ώμο αλλά η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί επίσης την Πέμπτη... Στον Κολοβό σε πρώτη φάση έγινε επίδεση του ώμου του και για δύο ημέρες δεν θα κάνει προπόνηση. Γενικότερα πάντως ο Κολοβός δέχθηκε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και χτύπησε τουλάχιστον τρεις φορές στον αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα