Χάμιλτον: «Κάτι κρύβει η Red Bull»

Gazzetta team
Χάμιλτον: «Κάτι κρύβει η Red Bull»
Ο Λιούις Χάμιλτον πιστεύει ότι η Red Bull κρύβει τον πραγματικό της ρυθμό ενόψει των κατατακτηρίων δοκιμών και του αγώνα, όπως δήλωσε μετά το τέλος των ελεύθερων δοκιμών.

Ο Μαρκ Γουέμπερ μπορεί να… πέταξε στις σημερινές ελεύθερες δοκιμές, όμως ο Σεμπάστιαν Φέτελ κινήθηκε σε… ρηχά νερά κι έμεινε πίσω από τις McLaren του Τζένσον Μπάτον και του Λιούις Χάμιλτον. Ωστόσο, ο δεύτερος πιστεύει πως η Red Bull δεν έδειξε τον πραγματικό της ρυθμό και πως κάτι κρύβει ενόψει των αυριανών κατατακτηρίων δοκιμών και του αγώνα της Κυριακής.

«Νομίζω ότι είναι λόγια του αέρα. Είμαι σίγουρος ότι έχουν τουλάχιστον μισό δευτερόλεπτο ακόμα να εμφανίσουν στις κατατακτήριες δοκιμές. Ελπίζω όντως να τους πλησιάζουμε, αλλά θα περιμένουμε να δούμε και αύριο τι θα γίνει. Ήταν ενδιαφέρουσα μέρα. Ο καιρός ήταν καλός.

Φαίνεται να είμαστε αρκετά κοντά, αλλά είμαι σίγουρος ότι η Red Bull κάτι θα εμφανίσει αύριο. Παρόλα αυτά, βρήκαμε κάποια καλά πράγματα στο στήσιμο του μονοθεσίου. Ο Τζένσον ήταν ικανοποιημένος, έχουμε ακόμη χρόνο να βρούμε, αλλά ήταν μια παραγωγική μέρα και δεν μπορώ να παραπονεθώ», είπε ο Βρετανός, με τον Μπάτον να είναι το ίδιο επιφυλακτικός.

«Δεν ξέρω. Δεν γνωρίζουμε πόσα καύσιμα είχαν, όπως πάντα. Είναι ένα φυσιολογικό σχόλιο Παρασκευής, αλλά έτσι είναι. Για μένα η ισορροπία του μονοθεσίου βελτιώθηκε πολύ σήμερα και αυτό είναι σημαντικό, Το καλό είναι ότι βρήκαμε πως κάνουμε θετικά βήματα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!