Ήθελε Πελέ ο Παναθηναϊκός

Ήθελε Πελέ ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Ήθελε Πελέ ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο 19χρονος Γκανέζος επιθετικός, Εντουιν Οσέι Πελέ, υποστήριξε με δηλώσεις του ότι είχε στα χέρια του πρόταση από τον Παναθηναϊκό, όμως η ομάδα του δεν τον άφησε να φορέσει τα πράσινα.

Σύμφωνα με τον Έντουιν Ο. Πελέ, ο Παναθηναϊκός είχε κάνει πρόταση στην ομάδα του για την απόκτησή του τον περασμένο Ιανουάριο. Όμως η Χαρτς οφ Οακ δεν ήθελε να παραχωρήσει τον νεαρό επιθετικό, διότι τον θεωρούσε χρήσιμο για τη προσπάθεια που έκανε στο πρωτάθλημα της Γκάνας. Παράλληλα, ο Πελέ κατηγόρησε ανοιχτά την ομάδα του ότι ευθύνεται για την μη ενσωμάτωσή του στην Εθνική Γκάνας κάτω των 23 ετών.

Ο Πελέ τόνισε, μεταξύ άλλων, σε αθλητική ιστοσελίδα της Γκάνας: «Είχα πρόταση στην αρχή της σεζόν από τον Παναθηναϊκό και από άλλες ομάδες της Ευρώπης, αλλά η ομάδα μου τις απέρριψε και δεν με άφησε να φύγω γιατί δεν τα πήγαινε καλά στο πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα