Προτάθηκε ο Μπαΐα

Προτάθηκε ο Μπαΐα

Gazzetta team
Προτάθηκε ο Μπαΐα

bet365

Ο κεντρικός αμυντικός της Φέγενορντ, Αντρε Μπαΐα προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και είναι στη λίστα με τους υποψήφιους στόπερ για το τριφύλλι.

Οι πράσινοι αναμένεται να ψαχτούν για μια λύση στο κέντρο της άμυνας, ειδικά αν αποχωρήσει από την Παιανία ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Οπως αναφέρουν στην Ολλανδία και αποκαλύπτει σήμερα αθλητική εφημερίδα, έχουν ήδη γίνει διερευνητικές επαφές για να γίνει γνωστό το οικονομικό μέρος που επιθυμεί ο παίκτης.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος άσος έχει συμβόλαιο με τη Φέγενορντ μέχρι το καλοκαίρι του 2012 και δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στον ολλανδικό σύλλογο. Ετσι, έπειτα από εφτά χρόνια απουσίας θα αποχωρήσει από το Ρότερνταμ.

Δεν αποκλείεται ο Μπαΐα να μείνει και ελεύθερος αφού έχει πολύ καλές σχέσεις με την ολλανδική ομάδα και το κασέ του δεν ξεπερνά τις 600.000 ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα