Ο Μέσι στο Facebook

Ο Μέσι στο Facebook

Gazzetta team
Ο Μέσι στο Facebook

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να κάνει άνοιγμα προς τους θαυμαστές του και έτσι απέκτησε τον δικό του λογαριασμό στο facebook, που έχει ήδη πάνω από 7 εκατομμύρια φίλους!

Ο Λιονέλ Μέσι είναι γνωστό ότι είναι αρκετά ντροπαλός και προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή κρυφή. Ωστόσο, την Τετάρτη αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να αποκτήσει τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με τον οποίο θα επικοινωνεί με τους θαυμαστές του.

Σύμφωνα με το Associated Press, ο Αργεντινός έχει ήδη αποκτήσει πάνω από 7 εκατομμύρια φίλους και σίγουρα αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί.

Ο ίδιος ο Μέσι δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα «συναντήσει» στον ψηφιακό κόσμο τους Αντρές Ινιέστα, Τζεράρντ Πικέ, Νταβίντ Βίγια και Πέδρο Ροντρίγκεθ και έγραψε στον «τοίχο» του: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος. Από τώρα και στο εξής θα είμαστε πιο κοντά δεμένοι μέσω του facebook», απευθυνόμενος στους θαυμαστές του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα