Δεν ήταν γραφτό…

Gazzetta team
Δεν ήταν γραφτό…

bet365

Το όνομα του Μίλαν Γιοβάνοβιτς ακούγεται «δυνατά» για τον Ολυμπιακό τα τελευταία δύο χρόνια, όμως τελικά ούτε φέτος θα πιάσει Λιμάνι.

Δύσκολα θα φορέσει τα ερυθρόλευκα των Πειραιωτών ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς, αφού ο 30χρονος Σέρβος θα οδηγηθεί στο χειρουργείο. Ο «Γιόβα» τραυματίστηκε πάλι στο γόνατο και η μόνη λύση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον μηνίσκο είναι το χειρουργείο.

Η επέμβαση μπορεί να γίνει άμεσα, όμως θα τον αφήσει «εκτός χόρτου» για 3 μήνες, και επομένως ούτε λόγος για μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Έτσι, πάει χαμένη και η φετινή ευκαιρία να συνεργαστούν οι δύο πλευρές, που ήταν πιο κοντά από ποτέ με την συνδρομή του Μαθία.

Είναι λοιπόν πολύ πιθανό το κεφάλαιο Γιοβάνοβιτς να μην γραφτεί στον Πειραιά, αφού και στην ερυθρόλευκη διοίκηση είχαν αποφασίσει ότι με τον Σέρβο ήταν πλέον «ή φέτος ή ποτέ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα