Φέρνει Ισπανό προπονητή ο Μπέος

Gazzetta team
Φέρνει Ισπανό προπονητή ο Μπέος

bet365

Ο Ολυμπιακός Βόλου φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με ισπανό προπονητή για να αντικαταστήσει στον Μάκη Κατσαβάκη και να οδηγήσει την ομάδα στην επόμενη σεζόν και το Γιουρόπα Λιγκ.

Παρόλο που η φετινή συνταγή με τους έλληνες τεχνικούς κρίνεται επιτυχημένη ο Αχιλλέας Μπέος, όπως όλα δείχνουν έχει αποφασίσει να εμπιστευτεί τον Ολυμπιακό Βόλου στα χέρια ευρωπαίου προπονητή για την επόμενη σεζόν.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου έχει έρθει σε συμφωνία με τον νέο τεχνικό της ομάδας, ο οποίος θα είναι ισπανός εγνωσμένης αξίας με εμπειρία σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Ο Αχιλλέας Μπέος γνωρίζει ότι πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου με την συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις και για αυτό θέλει προπονητή που να έχει κάποια εμπειρία από Ευρώπη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα