«Ο Μπόλονι στην Κόλαση»

«Ο Μπόλονι στην Κόλαση»

Gazzetta team
«Ο Μπόλονι στην Κόλαση»

bet365

Τα ρουμανικά ΜΜΕ κάνουν αναφορά στην «πρώτη» του ΠΑΟΚ και την παρουσία του Μπόλονι στην «καυτή» Τούμπα, όπου γνώρισε την αποθέωση.

Οι συμπατριώτες του Λάζλο Μπόλονι έγραψαν για την πρώτη συνάντηση της ομάδας για τη νέα σεζόν, τους δέκα και πλέον χιλιάδες φίλους του ΠΑΟΚ που έδωσαν το «παρών», και τον «ασπρόμαυρο» τεχνικό που πλέον θα έχει στο πλευρό του ένα πολύ ζεστό κοινό να τον στηρίζει.

Το δημοσίευμα τονίζει μεταξύ άλλων: «Ο Μπόλονι κατέβηκε στην... Κόλαση! Οι φανατικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα στην πρώτη προπόνηση του Δικεφάλου του Βορρά για την καλοκαιρινή προετοιμασία. Δέκα χιλιάδες και πλέον φίλαθλοι βρέθηκαν τη Δευτέρα στο γήπεδο της Τούμπας και ετοίμασαν έκπληξη στον Μπόλονι».

Επίσης, οι Ρουμάνοι υπογραμμίζουν πως οι φίλοι του Δικέφαλου ζήτησαν επιτυχίες από τον Μπόλονι, ο οποίος από την πλευρά του δήλωσε πως θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να έρθουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα