Στο... ακουστικό ο Ζέκα

Στο... ακουστικό ο Ζέκα

Gazzetta team
Στο... ακουστικό ο Ζέκα

bet365

Λεπτομέρειες απομένουν για τη μεταγραφή του Ζέκα, με τον Πορτογάλο να περιμένει την ειδοποίηση του Παναθηναϊκού για να μεταβεί στην Αθήνα.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Ζέκα, καθώς ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη και την ομάδα του και τον Πορτογάλο να αναμένεται άμεσα στην Αθήνα. Τα τυπικά απομένουν για να κλείσει και οριστικά η μεταγραφή του Ζέκα, ωστόσο όλα θα τελειώσουν μετά το ματς με την Οντένσε, διότι ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα στη Δανία.

Έτσι, λοιπόν, ο Ζέκα θα προπονείται με τη Σετούμπαλ μέχρι και να πάρει το... σήμα από την Αθήνα για να ταξιδέψει στη χώρα μας. Αυτό αναμένεται να συμβεί την Πέμπτη ή την Παρασκευή, καθώς τότε θα έχει επιστρέψει και ο Δημήτρης Γόντικας από τη Δανία. Πάντως, ο Ζέκα είναι σίγουρα η τέταρτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού και για το αν θα υπάρξουν άλλες θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα