Έκλεψε την Aston Martin του Greenstein, βόλταρε και την επέστρεψε!

Gazzetta team
Έκλεψε την Aston Martin του Greenstein, βόλταρε και την επέστρεψε!

bet365

Ένα πολύ περίεργο συμβάν διαδραματίστηκε το περασμένο Σάββατο με πρωταγωνιστή τον γνωστό επαγγελματία παίκτη πόκερ, Barry Greenstein, του οποίου έκλεψαν το πολυτελέστατο αυτοκίνητο και στην συνέχεια το επέστρεψαν.

Συγκεκριμένα, ο Greenstein επισκέφθηκε το Marriott Hotel στο Mission Hills του San Diego για να συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι πόκερ. Αφού άφησε την Aston Martin του στο παρκινγκ και τα κλειδιά στο παρκαδόρο, κατευθύνθηκε προς την αίθουσα που γινόταν το παιχνίδι.

Τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά για τον Greenstein, καθώς έχασε αρκετά χρήματα στο τραπέζι, ενώ η ατυχία του συνεχίστηκε barry-greenstein-inόταν πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του το οποίο όμως, έλειπε.

Σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια, ο Greenstein έκανε αναρτήσεις στο Twitter, μήπως και μπορέσουν να τον βοηθήσουν οι followers του. Στην αρχή έγραψε, «Δεν νομίζω ότι το Twitter μπορεί να βοηθήσει αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Έκλεψαν την Aston Martin DB9 μου από το παρκινγκ ξενοδοχείου»

Στη συνέχεια έδωσε στοιχεία για το χρώμα και τις πινακίδες, ενώ αποκάλυψε πως κάποιος πήγε στο παρκινγκ, είπε το όνομα Greenstein στον παρκαδόρο ο οποίος δεν έλεγξε την απόδειξη και είδε μόνο την ταυτότητα η οποία ήταν της Καλιφόρνια, δίνοντας το αμάξι στον άγνωστο άντρα.

Αργότερα, όμως, και εντελώς ξαφνικά, ο κλέφτης επέστρεψε με το αυτοκίνητο στο ξενοδοχείου και εντοπίστηκε από την ασφάλεια κατά τη διάρκεια που προσπαθούσε να το παρκάρει.

Ο άνδρας συνελήφθη και τότε ξετυλίχθηκε όλο το κουβάρι της υπόθεσης. Ο κλέφτης πήγε και ζήτησε το αυτοκίνητο και ο παρκαδόρος του το έδωσε χωρίς να κάνει απολύτως κανέναν έλεγχο. Αφού κατάλαβε την γκάφα που έκανε, ισχυρίστηκε πως είδε ταυτότητα για να γλιτώσει την απόλυση.

Σύμφωνα με την μητέρα του ληστή, ο γιος της αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα και ανέφερε πως νόμιζε ότι το αυτοκίνητο ήταν δικό του. Στο τελευταίο tweet του, ο Greenstein ανέφερε πως ο ληστής επέστρεψε το αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση και μάλιστα το είχε πλύνει!

PokerUnion.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα