Εξετάζονται Βάργκας και Ταβάρες

Εξετάζονται Βάργκας και Ταβάρες

Gazzetta team
Εξετάζονται Βάργκας και Ταβάρες

bet365

Ο Φαμπιάν Αντρές Βάργκας και ο Μίκαελ Ταβάρες είναι τα δύο νέα ονόματα που εξετάζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

Μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» της υπόθεσης Μίτσελ και την αποδέσμευση του Ντιόπ στην ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει ένα σαφάρι προκειμένου να βρουν τους ιδανικούς αντικαταστάτες των δύο παικτών. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» τα νέα ονόματα της λίστας είναι αυτά των Φαμπιάν Αντρές Βάργκας και Μίκελ Ταβάρες.

Ο πρώτος είναι Κολομβιανός και ανήκει στην Αλμερία, απ' όπου και αναμένεται να αποχωρήσει, καθώς ο ισπανικός σύλλογος θέλει να τον ξεφορτωθεί μετά τον υποβιβασμό του στη Σεγούντα Ντιβιζιόν, προκειμένου να αδειάσει θέση ξένου στο ρόστερ της ομάδας. Ο Βάργκας είναι 41 φορές διεθνής με την εθνική της χώρας του και οι απαιτήσεις του κυμαίνονται γύρω στα 350-400 χιλιάδες ευρώ ετησίως, ενώ δεν φαίνεται αρνητικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Από την άλλη, ο Ταβάρες κατάγεται από την Σενεγάλη, είναι 29 ετών και παραχωρείται από το Αμβούργο, αφού δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στον γερμανικό σύλλογο. Μάλιστα, φέρεται να έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και έχει συνομιλήσει με τον συμπατριώτη του, Ντιόπ, ο οποίος του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ένωση. Το κασέ του Ταβάρες δείχνει πιο προσιτό σε σχέση με εκείνο του Βάργκας, αφού δεν ξεπερνά τις 200-250 χιλιάδες ευρώ, με το Αμβούργο να μην έχει οικονομικές απαιτήσεις για να τον παραχωρήσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα