Καντέ: «Αυτός δεν ήταν Παναθηναϊκός»

Καντέ: «Αυτός δεν ήταν Παναθηναϊκός»

Νίκος Αθανασίου
Καντέ: «Αυτός δεν ήταν Παναθηναϊκός»

bet365

Με την παραπάνω ατάκα ο Σεντρίκ Καντέ περιέγραψε με τον καλύτερο τρόπο τα χάλια του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.


«Δεν ήταν Παναθηναϊκός αυτός. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Δεν ήταν Παναθηναϊκός αυτός. Δεν είχαμε καθόλου ενέργεια και πάθος. Ήταν σαν να μην ήρθαμε καθόλου εδώ. Είναι ντροπή για μας. Έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια, ακολουθούν και πλέι οφ και δεν είναι αυτός ο τρόπος που θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε. Θα είναι πολύ δύσκολο για μας αν συνεχίσουμε έτσι. Ο στόχος του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ σημαντικός», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Πρέπει να αποδείξουμε σ' αυτά τα παιχνίδια ότι αξίζουμε να βγούμε σ' αυτή τη διοργάνωση. Ζητάμε συγγνώμη για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα σήμερα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά και αυτή την εβδομάδα και μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος και να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς».


Ζιλμπέρτο Σίλβα:

«Είναι ντροπή αυτή η εμφάνιση και πρέπει να επανέλθουμε γρήγορα και να σκεφτούμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ούτε για το γήπεδο ούτε για τον διαιτητή ούτε για τον καιρό. Είναι ξεκάθαρα μόνο δικό μας λάθος και πρέπει να μας ανησυχήσει εν όψει πλέι οφ».

Ενώ για τη συνέχεια ο Ζιλμπέρτο τόνισε: «Στα επόμενα δύο παιχνίδια πρέπει να είναι πρόβα για τα πλέι οφ που θα κρίνουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις, είναι πάντα άσχημο για εμάς και την ομάδα. Θέλαμε να κάνουμε κάποια πράγματα, αλλά δεν μας βγήκαν, παρουσιάσαμε κακό πρόσωπο και αυτό μας ανησυχεί. Είναι αναγκαίο να αλλάξουμε τη συμπεριφορά μας και τη νοοτροπία μας, γιατί σήμερα ήταν σαν να ήμασταν εμείς Πανσερραϊκός και οι άλλοι Παναθηναϊκός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα