Μέσι: «Ονειρεύομαι να παίξω στη Νιούελς»

Μέσι: «Ονειρεύομαι να παίξω στη Νιούελς»

Θάνος Σαρρής
Μέσι: «Ονειρεύομαι να παίξω στη Νιούελς»

bet365

Την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην ομάδα της καρδιάς του, η οποία είναι η... Νιούελς Ολντ Μπόις και όχι η Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο Λιονέλ Μέσι.

O σουπερστάρ της Μπαρτσελόνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ροσάριο και αγωνίστηκε στις ακαδημίες της Νιούελς από το 1995 μέχρι το 2000. Ωστόσο έφυγε για Βαρκελώνη πριν προλάβει να ενηλικιωθεί.

«Από τότε που ήμουν μικρό παιδί ονειρευόμουν να παίξω στο πρωτάθλημα της Αργεντινής και συγκεκριμένα στη Νιούελ Ολντ Μπόις. Θέλω πραγματικά να νιώσω την εμπειρία να αγωνιστώ εκεί. Πάντα έμενα ξύπνιος μέχρι αργά για να βλέπω στην τηλεόραση τα παιχνίδια της Νιούελς», είπε ο Μέσι και πρόσθεσε, αναφερόμενος στην... αέναη σύγκριση Μαραντόνα-Πελέ:

«Ο Μαραντόνα είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Ποτέ δεν είδα τον Πελέ να παίζει, αλλά δεν χρειάζεται να τον δω για να ξέρω ότι ο Ντιέγκο ήταν ο καλύτερος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα