«Τέτοια πράγματα ούτε καουμπόηδες!»

Νίκος Τσιώκος
«Τέτοια πράγματα ούτε καουμπόηδες!»

bet365

Η Σκόντα Ξάνθη πήρε θέση για το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί ο Πατρίκ Κομνηνός από έναν άνθρωπο της Forthnet στη Σούπερ Λιγκ και τόνισε πως... ούτε οι καουμπόηδες δεν κάνουν τέτοια!

Με δελτίο Τύπου η ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη γνωστοποίησε τη θέση της στο ενδεχόμενο να αντικατασταθεί ο Πατρίκ Κομνηνός στη Σούπερ Λιγκ από άτομο που εργάζεται στη Forthnet μιλώντας με σκληρή γλώσσα και τονίζοντας πως αυτά τα πράγματα δεν τα κάνουν ούτε... καουμπόηδες!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη

Επειδή μέσα σε όλα τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στο Ελληνικό Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο, πιθανόν κάποιοι να θέλουν να τα διανθίσουν και με άλλα «εξίσου συμπαθητικά», που αφορούν αυτή τη φορά τα τεκταινόμενα στο συνεταιρισμό που λέγεται ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, αναρωτώμεθα απλώς τα εξής:

«Είναι δυνατόν να συζητείται για τη θέση του Γενικού ή Εκτελεστικού Διευθυντή, δηλαδή για τη θέση του Κου ΠΑΤΡΙΚ ΚΟΜΝΗΝΟΥ, άτομο που μέχρι σήμερα ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η FORTHNET;;;;;;;; ΛΕΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;;;;;;;

Θέλουμε να πιστεύουμε και εμείς αλλά και αυτοί που μας παρακολουθούν και δεν είναι λίγοι, ότι σε ένα συνεταιρισμό ούτε καουμπόηδες δεν κάνουν τέτοια. Εκτός αν αυτοί που θέλουν να τα κάνουν είναι Ινδιάνοι. Τότε αλλάζει.

Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτά, γιατί μπορεί κάποιος ή κάποιοι Ινδιάνοι να σκεφτούν ότι είναι σωστό να προσλάβουν στο Συνεταιρισμό έναν μέχρι σήμερα υπάλληλο της FORTHNET (της εταιρίας που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα), προκειμένου αυτός ο ακόμη και μέχρι σήμερα υπάλληλος της FORTHNET, να προασπίσει τα συμφέροντα του Συνεταιρισμού της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ,έναντι της FORTHNET .

Χαιρετίσματα στους Ινδιάνους.

Τώρα ο Αστέρας

Από εκεί και πέρα, στην ακριτική ομάδα θέλουν να κρατήσουν τα θετικά στοιχεία από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και να κοιτάξουν το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όπου θα επιδιώξουν τη νίκη, ώστε να σκαρφαλώσουν στη βαθμολογία, αφού έχουν μείνει στην 11η θέση με μόλις 4 βαθμούς. Τέλος, όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα, περιελάμβανε πιο χαλαρό πρόγραμμα για όσους έπαιξαν απέναντι στο «τριφύλλι» και κανονική προπόνηση για τους υπόλοιπους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα