«Βραζιλία, λίγο πιο γρήγορα...»

Gazzetta team
«Βραζιλία, λίγο πιο γρήγορα...»

bet365

Την... καθιερωμένη έκκληση για επίσπευση των διαδικασιών έκανε ο Ζεπ Μπλάτερ στους Βραζιλιάνους, λέγοντας πως η διοργανώτρια χώρα του προσεχούς Μουντιάλ έχει καθυστερήσει αρκετά.
Καμπανάκι προς τη Βραζιλία χτύπησε ο Ζεπ Μπλάτερ, κάτι που άλλωστε συνηθίζει σε κάθε χώρα που διοργανώνει Μουντιάλ. Ο πρόεδρος της FIFA τόνισε πως υπάρχει σημαντική καθυστέρηση στην κατασκευή των γηπέδων και ξεκαθάρισε πως οι Βραζιλιάνοι θα πρέπει να ανεβάσουν ταχύτητα.

«Τα γήπεδα του Μουντιάλ είναι ακόμα στη διαδικασία συζήτησης μεταξύ των δημάρχων και της κυβέρνησης. Σε σχέση με τη Νότια Αφρική κατά την ίδια περίοδο, οι Βραζιλιάνοι έχουν καθυστερήσει. Το 2007, τρία χρόνια πριν από το Μουντιάλ, οι Νοτιοαφρικάνοι είχαν προχωρήσει περισσότερο από ό,τι τώρα η Βραζιλία. Θα πρέπει να βιαστεί και να ανεβάσει ταχύτητα στις διαδικασίες. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι αύριο και οι Βραζιλιάνοι νομίζουν ότι γίνεται μεθαύριο», ήταν τα λόγια του Μπλάτερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα