Ντ(ρ)ου στην Μπαρτσελόνα!

Ντ(ρ)ου στην Μπαρτσελόνα!

Gazzetta team
Ντ(ρ)ου στην Μπαρτσελόνα!

bet365

Ο Ντρου Νίκολας γράφει στο blog του στο leoforos.gr για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα και φροντίζει να υπενθυμίσει ότι η μία νίκη δεν σε στέλνει στο φάιναλ φορ!

Δεν έχουμε καταφέρει ακόμη τίποτα… Αρχίζω λίγο απότομα, το ξέρω, αλλά είναι το πρώτο που θέλω να πω. Όπως είχα πει πριν αρχίσουν οι αγώνες της σειράς, χρειάζονται τρεις νίκες και επίσης μου έκανε εντύπωση το ότι πολύς κόσμος έδειχνε να μην πιστεύει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Με την ίδια λογική και επιστρέφοντας από τη Βαρκελώνη με το 1-1, ο κόσμος έρχεται και μας δίνει συγχαρητήρια, μας λέει «μπράβο», ακριβώς σαν μην περίμενε να τα καταφέρουμε. Το θέμα είναι όμως πως δεν αξίζουμε συγχαρητήρια… Όχι ακόμη τουλάχιστον. Το μόνο που κάναμε είναι το 1-1. Δεν πετύχαμε κανένα στόχο, δεν πήραμε την πρόκριση, δεν έγινε απολύτως τίποτα ακόμη. Χρειαζόμαστε τρεις νίκες και το μόνο που κάναμε είναι να πάρουμε τη μία από αυτές. Αυτή είναι η δική μου φιλοσοφία, ο δικός μου τρόπος σκέψης και από ότι καταλαβαίνω και των υπόλοιπων παικτών και μελών της ομάδας.

Διαβάστε ολόκληρο το blog του στο leoforos.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα