Σάντος: «Νίκη και με μισό μηδέν»

Σάντος: «Νίκη και με μισό μηδέν»

Μάκης Σταθάτος
Σάντος: «Νίκη και με μισό μηδέν»

bet365

Για την αναγκαιότητα της νίκης της Εθνικής Ομάδας απέναντι στην αντίστοιχη της Μάλτας μίλησε ο Φερνάντο Σάντος λίγο πριν από την επιβίβαση της ελληνικής αποστολής στο αεροπλάνο για τη Βαλέτα.
«Πρέπει να επικρατήσουμε, έστω και με μισό μηδέν. Στόχος μας είναι πάντα η νίκη και γι’ αυτό πρέπει να πάρουμε το ματς στα σοβαρά . Η ομάδα της Μάλτας δεν θα έχει άγχος, θα παίξει ελεύθερα, άλλωστε για αυτούς το ματς θα είναι πρόκληση», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος είπε: «Χρόνια πολλά σε όλους λόγω της ημέρας και καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα. Πρέπει να στηρίξουμε με όλη μας τη θετική ενέργεια μια ομάδα που είναι η δέκατη στον κόσμο. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στη χώρα μας που να βρίσκεται τόσο ψηλά. Πάμε να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε. Παίκτες και προπονητές, όλοι είμαστε έτοιμοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα