Βαρέθηκε τον τραυματισμό ο Ρονάλντο!

Βαρέθηκε τον τραυματισμό ο Ρονάλντο!

Βαρέθηκε τον τραυματισμό ο Ρονάλντο!

bet365

«Περιορισμένος» με τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μετέβη στην Πορτογαλία για να εξεταστεί από τον γιατρό της Εθνικής ομάδας. «Θέλω να επιστρέψω, βαρέθηκα» τόνισε.
Το βράδυ της Τρίτης (22/03) ταξίδεψε για την πατρίδα του ο Κριστιάνο για επισκευθεί τον Ενρίκε Ζόνες, επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής Πορτογαλίας μετά τον τραυματισμό που κληρονόμησε στον αγώνα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλδερόν». Αφού η κατάστασή του εκτιμήθηκε, ο Πάουλο Μπέντο αποφάσισε να τον ελευθερώσει έτσι ώστε να επιστρέψει στην πατρίδα του και να συνεχίσει την αποθεραπεία. «Νιώθω πολύ περιορισμένος. Οι γιατροί είδαν τα αποτελέσματα των εξετάσεών μου και είπαν ότι δεν είμαι καλά. Θέλω να γίνω 100% καλά, δεν θέλω να είμαι έτσι άλλο. Εχω σιχαθεί αυτόν τον τραυματισμό» ήταν τα λόγια του 26χρονου μεσοεπιθετικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα