Χωρίς προβλήματα ο Πανσερραϊκός

Χωρίς προβλήματα ο Πανσερραϊκός

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς προβλήματα ο Πανσερραϊκός

bet365

Ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα (19/2 19:30 NOVA) δίχως να υπάρχουν σημαντικά προβλήματα για τον Μόμτσιλο Βούκοτιτς.

Με μια προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για την αυριανή αναμέτρηση στην Καβάλα με τους «αργοναύτες». Αυτό έγινε δίχως προβλήματα για τα «λιοντάρια», που θα ταξιδέψουν εκεί όντας με την πλάτη στον τοίχο, καθώς είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς, οχτώ μακριά από τη σωτηρία.

Έτσι, μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Ράντμαν, Φερνάντες, Άμο, Κις, Ανάκογλου, Παπάζογλου, Πάρκερ, Μπέλιτς, Αλβάρεζ, Λεοζίνιο, Σουμπίνιο, Γεωργιάδης, Παντελιάδης, Νταλέ, Σίντιτς, Τριανταφύλλου, Κέρλα, Βοσκόπουλος, Μαβέν, Κάστρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα