Αυγενάκης για Μπεκατώρου: «Ώρα να σπάσει η ανοχή και η σιωπή» (pic)

Gazzetta team
Αυγενάκης για Μπεκατώρου: «Ώρα να σπάσει η ανοχή και η σιωπή» (pic)

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε στην καταγγελία που έγινε από τη Σοφία Μπεκατώρου, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να ενεργοποιηθούν τα αθλητικά πειθαρχικά όργανα.

Σοκαριστική ήταν η μαρτυρία της Ολυμπιονίκη, Σοφίας Μπεκατώρου που περιέγραψε στιγμές όπου έζησε τον απόλυτο εφιάλτη της σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού με ανάρτησή του στο twitter τοποθετήθηκε, τονίζοντας πως είναι ώρα να σπάσει η ανοχή και η σιωπή σε τέτοια ζητήματα και πως θα πρέπει άμεσα να ενεργοποιηθούν τα αθλητικά πειθαρχικά όργανα.

Συγκεκριμένα ο Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε στο twitter: «Η συγκλονιστική καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου επιβάλλεται να ενεργοποιήσει άμεσα όλα τα αθλητικά πειθαρχικά όργανα. Και η εξέλιξή της να συμβαδίσει με τα ποινικά, που ήδη επιλαμβάνονται. Ώρα να σπάσει η ανοχή & η σιωπή τέτοιων ζοφερών συμπεριφορών και στους αθλητικούς χώρους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα