Επιστρέφει στο Moto GP η Aprilia

Νίκος Τσιώκος
Επιστρέφει στο Moto GP η Aprilia
Το μεγάλο... comeback στο Moto GP θα πραγματοποιήσει το 2016 η Aprilia, έπειτα από απουσία 12 ετών, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας, Ρομπέρτο Κολανίνο.

Στο Moto GP θα δούμε ξανά την Aprilia από το 2016. Όπως αποκάλυψε ο Ρομπέρτο Κολανίνο, η ιταλική ομάδα θα πραγματοποιήσει τη μεγάλη επιστροφή στην κορυφαία κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσικλέτας.

Αυτό θα γίνει για πρώτη φορά έπειτα από 12 χρόνια, καθώς η τελευταία της παρουσία ήταν το 2004, με τον Κολανίνο να ξεκαθαρίζει πως ο στόχος είναι ένας, να συνεχιστούν οι επιτυχίες. «Το 2016 η Aprilia θα επιστρέψει στο πρωτάθλημα του Moto GP με σκοπό να συνεχίσει τις νίκες και τις επιτυχίες που έχει στα Superbikes.

Έχουμε δύο χρόνια αρκετής δουλειάς μπροστά μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Aprilia. Τέλος, να σημειωθεί ότι με την εν λόγω ομάδα έχουν πανηγυρίσει τίτλους στις μικρότερες κατηγορίες οι Βαλεντίνο Ρόσι και Χόρχε Λορένθο, ενώ έχει 10 πρωταθλήματα οδηγών και άλλα τόσα κατασκευαστών στην τρίτη κατηγορία και 9 τίτλους οδηγών και ισάριθμους στους κατασκευαστές στη δεύτερη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!