Aprilia Dorsoduro 1200 ABS-ATC. Για άντρες!

Γιώργος Βαρίνος
Εκρηκτικά ισχυρό, εξαιρετικά ευέλικτο και με έμφαση στην απόδοση, αυτό το αποκλειστικό δικύλινδρο maximotard έχει δημιουργηθεί για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς αναβάτες που αναζητούν το καλύτερο σε μια μοτοσυκλέτα.

Το Dorsoduro 1200 είναι το νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία maximotard. Ένας νέος υψηλών επιδόσεων δικύλινδρος κινητήρας που παράγει μια καταπληκτική ισχύ 130 ίππων σε ένα απίστευτα ελαφρύ και άκαμπτο πλαίσιο. Στενή μορφή, μεγάλο τιμόνι, εξαιρετικά μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και κορυφαία εξαρτήματα τοποθετούν τη μοτοσυκλέτα στην κορυφή της κατηγορίας των δικύλινδρων maximotard. Το Dorsoduro 1200 είναι ένα εκρηκτικό κοκτέιλ ιπποδύναμης, ευκινησίας και εξαιρετικής ακρίβειας ελέγχου, που ενισχύει την έννοια της ""οδηγικής διασκέδασης"" που δρομολογήθηκε από το Dorsoduro 750.
Το Aprilia Dorsoduro 1200 συνδυάζει δύναμη και ευκινησία, σπορ ταμπεραμέντο και ευκολία στη χρήση, παίρνοντας τα καλύτερα στοιχεία από τις σπορ μοτοσυκλέτες δρόμου και τις supermoto. Ένας ιδανικός συνδυασμός απόδοσης και τεχνολογίας, που προσφέρει απαράμιλλη οδηγική απόλαυση και διασκέδαση. Μια μοτοσυκλέτα που είναι ασυναγώνιστη στις στροφές - όπως όλα τα Dorsoduro, αλλά προσφέρει επίσης και την υψηλή απόδοση ισχύος ενός πραγματικά σπορ μοντέλου. Αυτή είναι μια μοναδική, ξεχωριστή μοτοσυκλέτα, η οποία συμπληρώνει τις ικανότητες του αναβάτη και τις οδηγεί σε υψηλότερα επίπεδα.
Η καρδιά του Dorsoduro 1200 είναι ένας εντελώς νέος δικύλινδρος V90° κινητήρας της Aprilia με 1200 κ. εκ., που διαθέτει την πιο προηγμένη τεχνολογία σε αυτό τον τομέα. Η προηγμένη τεχνολογία και τα κορυφαία περιφερειακά, κύρια χαρακτηριστικά όλων των μοντέλων Aprilia, είναι γνωρίσματα και του Dorsoduro 1200, που διαθέτει επίσης σπορ και εκλεπτυσμένη εμφάνιση, εξαιρετικά επίπεδα φινιρίσματος, και μοναδικά χαρακτηριστικά επίπεδα ευελιξίας και ομαλής απόδοσης.
Ένα ουσιώδες σχέδιο, αλλά με πολλή προσωπικότητα είναι το χαρακτηριστικό του νέου Dorsoduro 1200. Οι μοναδικές γραμμές του το κάνουν να αναγνωρίζεται ανάμεσα στο πλήθος. Το φινίρισμα και η προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως η βαμμένη ουρά, το πλαίσιο σε δύο χρωματικούς τόνους και η διπλή εξάτμιση με τα μαύρα προστατευτικά, θέτουν νέα στάνταρ.
Η μάσκα και οι προστατευτικές χούφτες προσφέρουν ενισχυμένη προστασία από τον άνεμο σε μια μοτοσυκλέτα που δεν είναι μόνο ιδιαίτερα ικανή στις στροφές, αλλά μπορεί να οδηγηθεί και σε υψηλές ταχύτητες.
Φυσικά το Dorsoduro 1200 μπορεί να υπερηφανεύεται επίσης για τα κορυφαία περιφερειακά του. Ακτινικές δαγκάνες Brembo, υδραυλικός συμπλέκτης, Ride-by-Wire με 3 χαρτογραφήσεις, Matrix πίνακας οργάνων με ενσωματωμένο υπολογιστή, αποτελούν τα στοιχεία που καθορίζουν το Dorsoduro σαν ένα μοναδικό και εξαιρετικό project. Επιπλέον, υπάρχει επίσης διαθέσιμη έκδοση με ABS και traction control (ATC), για τη μέγιστη διασκέδαση με απόλυτη ασφάλεια.

www.aprilia.com.gr

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!