Επέστρεψε στην Φινλανδία μετά από 13 χρόνια ο Κόπονεν (vid)

Ευαγγελος Στελλάκης
Επέστρεψε στην Φινλανδία μετά από 13 χρόνια ο Κόπονεν (vid)

bet365

Έπειτα από 13 χρόνια καριέρας στο εξωτερικό, ο Πέτερι Κόπονεν επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό των Helsinki Seagulls.

Επιστροφή στα... πάτρια εδάφη για τον 33χρονο περιφερειακό, ο οποίος πέρασε την περσινή σεζόν στην Ιταλία με την Ρέτζιο Εμίλια. Οι Helsinki Seagulls ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτηση του βετεράνου σουτέρ (1.94μ.) που επιστρέφει στην Φινλανδία μετά από 13 χρόνια.

Ο διεθνής Φινλανδός γκαρντ αγωνίστηκε στο επίπεδο της EuroLeague για έξι σεζόν και πραγματοποίησε συνολικά 155 εμφανίσεις με Χίμκι, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου.

Κατέγραψε 8.3 πόντους με 46% στα τρίποντα συν 1.8 ασίστ και 1.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στα χρόνια της παρουσίας του. Αξίζει να αναφέρουμε πως έχει αναδειχθεί 7 φορές καλύτερος Φινλανδός παίκτης της χρονιάς, ενώ το 2015 είχε κατακτήσει το EuroCup με τη Χίμκι.

Η νέα του ομάδα εδρεύει στην πρωτεύουσα της σκανδιναβικής χώρας, έχει έτος ίδρυσης το 2013 και πέρσι κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα