Η τελευταία επίσκεψη του Βασιλακόπουλου στα γραφεία της ΕΟΚ (vid)

Η τελευταία επίσκεψη του Βασιλακόπουλου στα γραφεία της ΕΟΚ (vid)

bet365

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 14/9 στα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ για την τελετή παράδοσης - παραλαβής στον νέο πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλιο Λιόλιο.

Η νέα εποχή στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης άρχισε το βράδυ της περασμένης Κυριακής με την εκλογή του Βαγγέλη Λιόλιου στην προεδρία, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ αναμένεται συγκροτηθεί σε σώμα το μεσημέρι της Τρίτη 14/9 ενώ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μετέβη για τελευταία φορά στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο ΟΑΚΑ εκεί όπου βρίσκεται από νωρίς το πρωί ο Βαγγέλης Λιόλιος για την τελετή παράδοσης - παραλαβής και υποδέχθηκε τον προκάτοχό του, ο οποίος μπήκε από την κεντρική είσοδο και περίμενε για περίπου 10 λεπτά στον προθάλαμο.

Γύρω στις 12:30 ολοκλήρωσαν την κουβέντα τους και αποχώρησε ο πρώην πρόεδρος της ομοσπονδίας.

Σε ό,τι αφορά τις πρώτες κινήσεις της νέας διοίκησης, μια από αυτές είναι η αλλαγή σελίδας στην ελληνική διαιτησία και ο Χρίστος Χριστοδούλου είναι το φαβορί για να αναλάβει την ΚΕΔ όπως αποκάλυψε το Gazzetta.

Η άφιξη του Γιώργου Βασιλακόπουλου στα γραφεία της Ομοσπονδίας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα