Παναθηναϊκός: Πρωταθλητής στο μπάσκετ με αμαξίδιο

Παναθηναϊκός: Πρωταθλητής στο μπάσκετ με αμαξίδιο

Newsroom
Παναθηναϊκός: Πρωταθλητής στο μπάσκετ με αμαξίδιο

bet365

Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας επικρατώντας στον τελικό του Μέγα Αλεξάνδρου με 70-53.

Ο τελικός του Final 4 του μπάσκετ με αμαξίδιο που διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης, έφερε αντιμέτωπους τον Παναθηναϊκό με τον Μέγα Αλέξανδρο. Οι «πράσινοι», ωστόσο κυριάρχησαν με 70-53 και κατέκτησαν το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Το πρώτο δεκάλεπτο κύλισε με τις δύο ομάδες να είναι πολύ κοντά στο σκορ, με τον Παναθηναϊκό να καταφέρνει να παίρνει προβάδισμα 6 πόντων κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου. Με την επιστροφή από το ημίχρονο οι ρυθμοί ανέβηκαν, το σύνολο του κόουτς Χρόνη εκτόξευσε την διαφορά στους 21 (53-32) στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και η υπόθεση «τίτλος» έγινε πιο εύκολη.

Μπροστά στο βλέμμα 200 φίλων του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο κλειστό «Λίντο» για να υποστηρίξουν την προσπάθεια των παικτών, οι «πράσινοι» κατέκτησαν τον πρώτο τους τίτλο!

Τα δεκάλεπτα: 12-8, 32-23, 53-32, 70-53.

 

Παναθηναϊκός (Χρόνης): Μπλερ 21, Νέλσον 29, Κοντογιάννης 2, Χρονοπούλου 6, Μαρτσάκης 10, Σπαθής, Μιχαλοπούλου, Φύτρος, Κατωπόδης και Τριανταφύλλου 2.

Μέγας Αλέξανδρος: (Χατζηζωγίδου): Βάσσης, Τσίλης, Δίτσης, Πολυχρονιάδης, Διμπιτούζης Π., Διμπιτούζης Α. , Ζακχέρι .

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα