Ο Διαμαντίδης φόρεσε ξανά τα πράσινα με το 13 στη Σύρο

Ο Διαμαντίδης φόρεσε ξανά τα πράσινα με το 13 στη Σύρο

Ο Διαμαντίδης φόρεσε ξανά τα πράσινα με το 13 στη Σύρο

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης συμμετέχει στο AegeanBall Festival του Γιώργου Πρίντεζη, φορώντας ξανά την πράσινη φανέλα με το νούμερο 13.

Αποστολή στη Σύρο: Γιάννης Σταυρουλάκης

Ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης είναι μεταξύ των εκλεκτών προσκεκλημένων του Γιώργου Πρίντεζη στο τουρνουά AegeanBall Festival που διεξάγεται αυτές τις μέρες στη Σύρο!

Ο θεσμός επέστρεψε φέτος έπειτα από τρία χρόνια και η Σύρος... γέμισε μπάσκετ με φίλους, πρώην συμπαίκτες και αντιπάλους του Πρίντεζη ενώ δεκάδες φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο που στήθηκε μπροστά από το Δημαρχείο.

Ο Διαμαντίδης, λοιπόν φόρεσε τα πράσινα με το νούμερο 13, έχοντας συμπαίκτες τον Γιώργο Παπαγιάννη, τον αδελφό του, Μηνά, τον Δημήτρη Κατσίβελη και την Κατερίνα Χαλικιά.

Παρεμπιπτόντως, στο μπροστινό μέρος της φανέλας όλοι οι συμμετέχοντες έχουν το νούμερο 15 προς τιμήν του Πρίντεζη, ο οποίος αποσύρθηκε φέτος από την ενεργό δράση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα