EuroBasket U18: Ο Σαμοντούροβ ανάμεσα στα ταλέντα που πρέπει να προσεχτούν

EuroBasket U18: Ο Σαμοντούροβ ανάμεσα στα ταλέντα που πρέπει να προσεχτούν

Newsroom
EuroBasket U18: Ο Σαμοντούροβ ανάμεσα στα ταλέντα που πρέπει να προσεχτούν

bet365

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ είναι και με τη βούλα της FIBA ένα από τα ταλέντα που αξίζει να δει κάποιος στο EuroBasket U18 της Σμύρνης, που ξεκινά το Σάββατο 30 Ιουλίου.

Από το Σάββατο 30 Ιουλίου η Εθνική Εφήβων ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο EuroBasket U18 που διεξάγεται στην Σμύρνη, με τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ να είναι μέσα στους νεαρούς που τραβούν τα βλέμματα σύμφωνα με τη FIBA.

Συγκεκριμένα η παγκόσμια ομοσπονδία ξεχώρισε 11 παίκτες που αξίζει να προσέξουμε λίγο παραπάνω από τους υπολοίπους, με τον 17χρονο φόργουορντ του Παναθηναϊκού να βρίσκεται μέσα σε αυτούς. Μάλιστα αναφέρεται χαρακτηριστικά πως έχει εξαιρετικά τελειώματα τόσο κοντά, όσο και μακριά από το καλάθι, ενώ οι κινήσεις του στο γήπεδο φανερώνουν ότι αν βελτιωθεί, το ταβάνι του είναι ο ουρανός.

Τον Σαμοντούροβ πλαισιώνουν οι Σίντι Σισοκό (Γαλλία), Άιζαν Αλμάνσα (Ισπανία), Παούλιους Μουράουσκας (Λιθουανία), Μάρτιν Καλού (Γερμανία), Ράιαν Ρούπερτ (Γαλλία), Γιάκουμπ Νέκας (Τσεχία), Μοτιέγιους Κρίβας (Λιθουανία, Μπέρκε Μπουγιουκτουντσέλ (Τουρκία), Ίλια Μιλιάσεβιτς (Σερβία) και Μαξιμίλιαν Βίλστσεκ (Πολωνία).

Άλλωστε πέραν του Σαμοντούροβ, αυτή η ομάδα έχει ρίξει αρκετή δουλειά στην προετοιμασία, σύμφωνα με τον Ηλία Καντζούρη, που ανέφερε ότι είναι επιτακτική ανάγκη η Ελλάδα να ποντάρει στη νέα γενιά...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα