ΓεροΓιοβάισα: Οταν ο... σοφός έχει κέφια τινάζει την μπάνκα στον αέρα!

G-Betting G-Betting
ΓεροΓιοβάισα: Οταν ο... σοφός έχει κέφια τινάζει την μπάνκα στον αέρα!
Ο γεροΓιοβάισα επέστρεψε κι έκανε πάρτι με βότκα και... αποδόσεις που τρέλαναν τον πλανήτη!

Γεια σας και χαρά σας σύντροφοι. Τι έγινε με την επιστροφή μου; Πάρτι, πάρτι, πάρτι... Και Γιούβε και Ρεάλ, και Χάαλαντ και Build A Bet και αποδόσεις που τρέλαναν τον κόσμο! Ο σοφός επέστρεψε και μπήκε ξανά στο παιχνίδι!

Δεν γινόταν να έχουμε πρεμιέρα Euroleague και να σας άφηνα παραπονεμένους. Γι' αυτό είμαι εδώ για να σας οδηγήσω στο ταμείο, εκεί όπου σας έχω συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Μπορεί και όχι!

Αρχικά θα ξεκινήσουμε με ένα μακροχρόνιο για να σας γλυκάνω. Με ρωτάτε εδώ και καιρό ποιος θα πάρει τη φετινή Euroleague. H ερώτηση είναι πολύ εύκολη όπως και η απάντηση. Three peat η Εφές λοιπόν του Αταμάν. Ποιος θα νικήσει την μαγική τριάδα Λάρκιν-Μίτσιτς-Κλάιμπερν στην περιφέρεια; Κανείς. Η κατάκτηση από την Εφές στο 5.00 είναι δωράκι.

Πάμε και στην πρώτη αγωνιστική. Αρχικά ο Παναθηναϊκός κοντραρέται με τη Ρεάλ την Πέμπτη στην πρεμιέρα της Euroleague. Μπορεί να μην έδωσε καλά στοιχεία στο Super Cup, ωστόσο στο ΟΑΚΑ είναι αήττητος σε πρεμιέρες καμιά 20ετία. Επίσης οι Μαδριλένοι έρχονται Αθήνα με έξι απουσίες. Εξαιρετική ομάδα η Ρεάλ, αλλά οι πράσινοι θεωρώ πως θα το παλέψουν. Ο γεροΓιοβάισα έχει δει τον άσσο των πρασίνων με +7.5 στο 1.78. Δεν θα πάρει εύκολη νίκη η Ρεάλ, αν καταφέρει να φύγει αλώβητη από το ΟΑΚΑ.

Τέλος ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί βρίσκονται σε δύσκολη θέση μετά το ξεκίνημα του ισπανικού πρωταθλήματος και μετά την απώλεια του Super Cup, ενώ οι Πειραιώτες έχουν δείξει εξαιρετικό πρόσωπο μέχρι τώρα. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να φύγουν με το διπλό. Αυτό που ξέρω όμως είναι πως και να χάσουν, θα το παλέψουν το ματς μέχρι τέλους. Πάμε στο διπλό με +6.5 στο 1.78.

Καλή τύχη σε όλους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting