Γερογιοβάισα: Ασταμάτητος Ολυμπιακός, ευκαιρία για Παναθηναϊκό

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερογιοβάισα: Ασταμάτητος Ολυμπιακός, ευκαιρία για Παναθηναϊκό
Η Euroleague επιστρέφει και ο ΓεροΓιοβάισα δίνει τα στανταράκια του.

Γεια σας φιλαράκια μου.

Δεν γίνεται πάντα να πηγαίνουμε... τρένο. Θα έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Έτσι είναι η ζωή. Ρόδα είναι και γυρίζει. Προσπαθώ σκληρά για σας κερνάω τα ποτάκια και τις μπύρες, αλλά έρχεται και η στιγμή που θα αποτύχω. Εκεί σας παρακαλώ, μην μου ρίχνετε πάλι τις γνωστές κατάρες. Να με στηρίξετε και στα δύσκολα.

Στα δικά μας τώρα, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ερυθρό Αστέρα και θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη στη Euroleague. Δεν δείχνει καλό πρόσωπο το τριφύλλι μέχρι τώρα, όμως το ίδιο συμβαίνει και για τους Σέρβους. Μην ξεχνάμε πως ο Ράντονιτς αποτελεί επιπλέον πλεονέκτημα για τον Παναθηναϊκό στο ματς αυτό γιατί γνωρίζει καλά τον Ερυθρό Αστέρα. Πάμε λοιπόν στο διπλό του Παναθηναϊκού με +6.5 στο 1.67. Καυτή έδρα θα αντιμετωπίσει, ωστόσο οι Σέρβοι αποτελούν από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης φέτος.

Όσο για τον Ολυμπιακό, η ομάδα του Μπαρτζώκα έχει πατήσει το... γκάζι και παίζει σε αλλο επίπεδο στο ξεκίνημα της σεζόν. Το άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ είναι πρόβλημα κόντρα στη Ζαλγκίρις, αλλά η ποιότητα των Πειραιωτών δεν πρόκειται να αφήσει περιθώρια στους Λιθουανούς. Στηρίζω Βεζένκοβ και Ολυμπιακό για μια εύκολη επικράτηση κόντρα σε μια ομάδα που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τερματίσει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Παίρνω νίκη Ολυμπιακού με -10.5 στο 1.78.

Καλή τύχη σε όλους, δεν χάνει ο λάτρης της βότκας. Δεν χάνουν και όσοι τον ακολουθούν. Πάμε γερά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα