ΓεροΓιοβάισα: Δύσκολα τα πράγματα για αιώνιους

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Δύσκολα τα πράγματα για αιώνιους
Ο γεροΓιοβάισα δίνει τα... φώτα του για τα ματς των αιωνίων στη Euroleague, προβλέποντας πως η νύχτα δεν θα είναι ήρεμη.

Γεια σας φίλοι μου.

Η Εuroleague έχει απόψε και τα δύο ματς των ελληνικών ομάδων, άρα ο λάτρης της βότκας δεν θα μπορούσε να απέχει. Είμαι εδώ πάλι για να προσπαθήσω να σας σώσω. Αυτή είναι η αποστολή μου. Γι' αυτό βρέθηκα στον δρόμο σας.

Πάμε λοιπόν. Η Άλμπα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και αποτελεί μέχρι στιγμής την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, έχοντας 2 νίκες στα 2 πρώτα της ματς. Από την άλλη το τριφύλλι έκανε το διπλό μέσα στο Βελιγράδι και δεν πρέπει να τον υποτιμήσει. Απλά αυτή τη στιγμή οι Γερμανοί βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και ο γεροΓιοβάισα θα πάει κόντρα στο τριφύλλι. Ας με συγχωρέσει ο φίλος μου, ο Ντέρικ Γουίλιαμς. Ποντάρουμε στη νίκη της Άλμπα στο 1.62 που αποτελεί ένα καλό σημείο.

Είναι και το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πολύ δύσκολη η αποστολή των Πειραιωτών που όμως έχουν φύγει με ένα μεγάλο διπλό από τη Βαρκελώνη κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Εξαιρετικό το σύνολο του Μπαρτζώκα μέχρι τώρα, αλλά η ομάδα του Ματέο είναι πιο σοβαρή από τη Μπαρτσελόνα αυτή τη χρονική στιγμή. Μίλησα με Ντεκ και με Μούσα πριν λίγο και μου είπαν πως θα κάνουν ματσάρα. Άρα θα διαλέξω ένα handicap με -4.5 της Ρεάλ στο 1.75.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα