Αβενίδα - Μερσίν 83-66: Άνετο ξεκίνημα στην EuroLeague για την ομάδα της Φασούλα

Αβενίδα - Μερσίν 83-66: Άνετο ξεκίνημα στην EuroLeague για την ομάδα της Φασούλα

bet365

Η Αβενίδα της Μαριέλλας Φασούλα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Μερσίν για την πρεμιέρα της EuroLeague Women και έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα με 83-66.

Η EuroLeague Women για μία από τις ομάδες που συνέθεσαν την τετράδα του Final 4 της περσινής σεζόν μπήκε με το δεξί και μάλιστα πειστικά! Η Αβενίδα της Μαριέλλας Φασούλα επικράτησε με 83-66 της Μερσίν και κατέγραψε την πρώτη της νίκη στη σεζόν για το Group B.

Ουσιαστικά η υπόθεση "νίκη" είχε κριθεί από το αρχικό μισό, όπου οι Ισπανίδες σκόραραν 48 πόντους και δέχθηκαν μόλις 28 από τις αντίπαλές τους. Η επιστροφή από την ανάπαυλα ήθελε απλώς μία διαχείριση, την οποία και έκαναν μέχρι και το τέλος του αγώνα που πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο τους.

Η Ελληνίδα σέντερ αγωνίστηκε για 20 λεπτά και σε αυτό το διάστημα σημείωσε 9 πόντους με 4/7 δίποντα, μάζεψε 5 ριμπάουντ, ενώ είχε 2 ασίστ και 1 κλέψιμο. Από εκεί και πέρα, για την Αβενίδα η Κρβεντατσικ είχε 23 πόντους με 11 ριμπάουντ και η Ροντρίγκεθ 12.

Τα δεκάλεπτα: 27-18, 48-28, 67-46, 83-66

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα