ΓεροΓιοβάισα: Καμιά φορά πρέπει να κοντράρω και τους «αιώνιους»

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Καμιά φορά πρέπει να κοντράρω και τους «αιώνιους»
O γεροΓιοβάισα επιστρέφει και το μενού έχει Εuroleague και ματς αιωνίων.

Γεια σας φίλοι μου.

Ο λάτρης της βότκας θα προσπαθήσει να σας δώσει τις συμβουλές του για τα ματς της Euroleague, ενώ σε λίγες μέρες ξεκινά και το Παγκόσμιο.

Απόψε ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Μπάγερν στο Μόναχο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έκανε την προετοιμασία του με γεμάτο οπλοστάσιο, αφού έλειπαν για λίγες μέρες οι Παπανικολάου, Λαρεντζάκης και Λούντζης λόγω Εθνικής. Οι Βαυαροί είναι σκληρή ομάδα στην έδρα τους, ωστόσο οι Πειραιώτες μας δείχνουν πως πρόκειται για σκληρό καρύδι όταν παίζουν εκτός έδρας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως έχουν κάνει διπλό στην έδρα της Μπάρτσα, της Ρεάλ και της Μπασκόνια.

Από τη μία έχουμε τον υποψήφιο MVP Βεζένκοβ και από την άλλη τον εκρηκτικό Μάρκους Χάυοαρντ. Ο γεροΓιοβάισα περιμένει ένα κλειστό ματς που θα κριθεί στα τελευταία 1-2 λεπτά. Για αυτό το λόγο θα πάρω τον άσσο με +5.5 της Μπάγερν στο 1.75.

Πάμε και στη δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού μέσα στην έδρα της Φενέρ του Ιτούδη και του Καλάθη, η οποία θα διαξαχθεί την Παρασκευή. Μέχρι τώρα οι Τούρκοι είναι η κορυφαία ομάδα της Euroleague κάτι που φαίνεται και στο ρεκόρ τους. Οι... πράσινοι έχουν βγάλει μόλις ένα διπλό μέχρι στιγμής κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Ακόμα απέχουν από την ένταση και την ποιότητα του παιχνιδιού της Φενέρ. Η ομάδα του Ιτούδη δεν είναι Μπασκόνια.

Δύσκολο το έργο για την ομάδα του Ράντονιτς απέναντι και στον φοβερό και τρομερό Μότλεϊ που δεν έχει βρει άνθρωπο μέχρι στιγμής για να τον περιορίσει. Μου αρέσει πολύ ο άσσος της Φενέρ με -7.5 στο 1.60 και δεν γίνεται να αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Καλή τύχη σε όλους, μακάρι να πάμε παρέα στο ταμείο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα