EuroLeague Women: «Κυνηγούν» την πρόκριση στο Final 4 η Σκίο του Δικαιουλάκου και η Αβενίδα της... MVP Φασούλα

Η Φασούλα πανηγυρίζει τη νίκη της Αβενίδας

bet365

Η Σκίο του Τζώρτζη Δικαιουλάκου και η Αβενίδα της Μαριέλλας Φασούλα «κυνηγούν» στον τρίτο αγώνα κόντρα σε Βαλένθια και USK Πράγας αντίστοιχα για ένα εισιτήριο στο Final 4 της EuroLeague Women.

Δύο ομάδες με... ελληνικό άρωμα διεκδικούν τα εισιτήριά τους για το Final 4 στην EuroLeague Women. Η Σκίο των Τζώρτζη Δικαιουλάκου και Πέτρου Πρέκα και η Αβενίδα της Μαριέλλας Φασούλα θα τα παίξουν... όλα για όλα στον τρίτο αγώνα με Βαλένθια και USK Πράγας αντίστοιχα (οι σειρές είναι στο 1-1) προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στην τελική φάση του θεσμού.

Η ισπανική ομάδα της Ελληνίδας σέντερ έμεινε «ζωντανή» στην διεκδίκηση μετά από ματς-θρίλερ στην έδρα της που κρίθηκε στην παράταση. Το τελικό αποτέλεσμα (73-71) φέρνει χαμόγελα στην Αβενίδα που θα κάνει τα πάντα στην Τσεχία για το εισιτήριο στους «4» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Φασούλα που αγωνίστηκε κόντρα σε ένα από καλύτερα δίδυμα ψηλών του WNBA, σημείωσε 14 πόντους με 6 ριμπάουντ και ήταν η MVP των Ισπανίδων.

Από την άλλη, η Σκίο των Δικαιουλάκου και Πρέκα είδε τη Βαλένθια με τη δύναμη της έδρας της να παίρνει το θετικό αποτέλεσμα με 80-75 παρά την προσπάθεια του συνόλου των Ιταλίδων στα τελευταία λεπτά που το ματς ήταν «χέρι-χέρι».

Παρόλα αυτά, διατηρούν τις πιθανότητες της πρόκρισης μέσω του τρίτου μεταξύ τους αγώνα που θα διεξαχθεί στην έδρα της Σκίο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα