Φασούλα: Τέταρτη στην ψηφοφορία για MVP της Euroleague Women

Η Φασούλα πανηγυρίζει τη νίκη της Αβενίδας

bet365

H Mαριέλλα Φασούλα είναι τέταρτη στην ψηφοφορία του κόσμου στα πρώτα αποτελέσματα για την MVP της Euroleague Women.

Πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως η Μαριέλλα Φασούλα είναι υποψήφια MVP της Euroleague Women, ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος για coach της σεζόν στη διοργάνωση και η Άρτεμις Σπανού για μέλος της καλύτερης πεντάδας.

Ο κόσμος ψήφισε και ανακοινώθηκαν τα πρώτα αποτελέσματα, με την Μαριέλλα Φασούλα να βρίσκεται στην 4η θέση με το 11% των ψήφων. Στην κορυφή βρίσκεται η Μπριάνα Στιούαρτ της Φενέρμπαχτσε, η οποία έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια στο WNBA το 2018 και το 2020, σε δύο χρονιές που είχε πάρει στα χέρια της και το βραβείο της MVP των τελικών με τις Seattle Storm.

Επιπλέον η σέντερ της Εθνικής μας είναι και πέμπτη μέχρι στιγμής στην ψηφοφορία με τις κορυφαίες στην frontcourt στη διοργάνωση, λαμβάνοντας το 4% των ψήφων. Μένει να δούμε αν θα ανέβει κι άλλο, ενώ τη δική τους μάχη δίνουν ο Δικαιουλάκος με την Σπανού.

fgfg

mm

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα