ΕΟΚ: Ζήτησε ενημέρωση από την ομοσπονδία του Κοσόβου για την καταγγελία χρηματισμού των Ελλήνων διαιτητών

Newsroom
Η ΕΟΚ ζήτησε ενημέρωση από την ομοσπονδία του Κοσόβου για την υπόθεση χρηματισμού των Ελλήνων διαιτητών

bet365

Η Ελληνική Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης έστειλε επιστολή στην αντίστοιχη του Κοσόβου σχετικά με την καταγγελία της Πρίστινα για την υπόθεση χρηματισμού των δυο Ελλήνων διαιτητών.

Η καταγγελία (μέσω Facebook) που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 22/4 από την ομάδα της Πρίστινα σχετικά με την απόπειρα δωροδοκίας των Ελλήνων διαιτητών Ζαχαρή και Κάρδαρη πριν από αγώνα των play-offs για το εγχώριο πρωτάθλημα προκάλεσε την αντίδραση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που έστειλε επιστολή στην αντίστοιχη του Κοσόβου ζητώντας επίσημη ενημέρωση για το θέμα.

Η Πρίστινα κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας των δυο Ελλήνων διαιτητών πριν από τον αγώνα με την Τρέπτσα στις 20 Απριλίου, εξηγώντας πως οι ισχυρισμοί της επιβεβαιώνονται μέσω video.

Πλέον η ΕΟΚ ζητάει να ενημερωθεί επισήμως για τους ισχυρισμούς των Κοσοβάρων ώστε να αποτρέψει την σπίλωση των Ελλήνων διαιτητών, αν υφίσταται τέτοια και δεν μπορεί να αποδειχθεί κάτι επιλήψιμο. Εφόσον όμως η Ομοσπονδία του Κοσόβου επιβεβαιώσει επίσημα ότι υπάρχει κάτι επιλήψιμο που ερευνάται, η ΕΟΚ θα ανοίξει άμεσα φάκελο προχωρώντας στις απαραίτητες ενέργειες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα