Σαμ Βαν Ρόσομ: Επέστρεψε στην πρώτη ομάδα του έπειτα από 15 χρόνια

Σαμ Βαν Ρόσομ: Επέστρεψε στην πρώτη ομάδα του έπειτα από 15 χρόνια

Ο Σαμ Βαν Ρόσομ επέστρεψε στην πρώτη ομάδα του έπειτα από 15 χρόνια

bet365

Ο Σαμ Βαν Ρόσομ έκλεισε πρόσφατα τον κύκλο του στη Βαλένθια και πλέον θα παίξει μπάσκετ στην πατρίδα του, υπογράφοντας στην Οστάνδη.

Ο Σαμ Βαν Ρόσομ συνδύασε την παρουσία του στη Βαλένθια με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στη σύγχρονη ιστορία του κλαμπ, αποτελώντας μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας το 2017 και τους δυο τίτλους EuroCup, το 2014 και το 2019.

Σε ηλικία 36 ετών, ο Βέλγος γκαρντ έκλεισε τον κύκλο του στη Βαλένθια και θα συνεχίσει το μπάσκετ στην πατρίδα του, υπογράφοντας στην Οστάνδη. Την ομάδα, δηλαδή όπου έπαιξε για πρώτη φορά ως επαγγελματίας την περίοδο 2005-08 πριν φύγει από το Βέλγιο, αρχικώς για την Πέζαρο κι εν συνεχεία, τη Σαραγόσα και τη Βαλένθια.

Ο Βαν Ρόσομ μέτρησε συνολικά 447 συμμετοχές με τη Βαλένθια σε όλες τις διοργανώσεις, επίδοση που τον καθιστά τέταρτο στη σχετική λίστα της ομάδας. Παράλληλα, είναι ο κορυφαίος πασέρ στην ιστορία της Βαλένθια με 1.613 ασίστ, ενώ ακόμα είναι 7ος σκόρερ με 3.604 πόντους, 3ος σε εύστοχα τρίποντα (663) και 9ος σε ριμπάουντ (279).

@Photo credits: ACB Media

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα