Μήτογλου: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία στο CAS, την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση

Newsroom
Μήτογλου: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία στο CAS, την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση

bet365

Η προγραμματισμένη διαδικασία στο CAS για τον Ντίνο Μήτογλου έλαβε τέλος, με την τελεσίδικη απόφαση να γνωστοποιείται την ερχόμενη εβδομάδα.

Αντίστροφα μετρά πλέον τόσο ο Ντίνος Μήτολγου όσο και η πλευρά της υπεράσπισής του, με τους δικηγόρους του Σοφοκλή Πιλάβιο και τον Τζέικομπ Χάουαρντ, καθώς η προγραμματισμένη για τις 4 Ιουλίου ακροαματική διαδικασία του CAS ολοκληρώθηκε.

Το Δικαστήριο της Λωζάνης άκουσε τα όσα είχε να καταθέσει ο άλλοτε παίκτης της Αρμάνι Μιλάνου και του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα πλέον να απομένει μόνο η ανακοίνωση της τελεσίδικης απόφασης. Στόχος, φυσικά, είναι η μείωση της ποινής αποκλεισμού (32 μήνες) από τους αγωνιστικούς χώρους με την τιμωρία του να «τρέχει» από τις 4 Μαρτίου του 2022,

Αυτή, αναμένεται να γίνει γνωστή μέσα στο επόμενο 10ήμερο και θα επηρεάσει άμεσα τις μελλοντικές κινήσεις της πλευράς του Μήτογλου με στόχο την επιστροφή του στα παρκέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα